КЛІНІЧНИЙ ВИПАДОК ВРОДЖЕНОЇ АПЛАЗІЇ ШКІРИ - Plekhanova, T.N; Bigma, J.A; Belozerova, V.L.; Mozgova, Y.A; Drobich, S.O. (Неонатологія, хірургія та перинатальна медицина, 2013)
У статті подано огляд літератури та опис клінічного випадку рідкісного дефекту ‒ вроджена аплазія шкіри. Обговорені клінічні ознаки захворювання, причини, класифікація, підходи до лікування, особливості спостереження.